top of page

En lun og styrkende suppe laget på Urkraft, blomkål, pastinakk og sellerirot.

Oppdatert: 21. nov. 2023

Hei høst! Det er tid for nærende, varmende og styrkende supper!

Her er en oppskrift på en av mine favorittsupper laget på høstens grønnsaker og selvfølgelig Urkraft.



INGREDISENSER


2 stk blomkål

4 stk pastinakk

0.5 stk sellerirot

2 stk gul løk

1 fedd hvitløk

2 ss Superfett kylling eller smør

10 toppede ts Urkraft kylling naturell

2 liter vann

2 klyper kvernet pepper

1 ts malt muskatnøtt

1 dl fløte

Salt etter smak


SLIK GJØR DU DET


Skjær opp alle grønnsakene i ca. like store biter (i og med at alt skal kjøres med en stavmikser er det ikke nødvendig og finhakke grønnsakene). Fres grønnsakene med litt Superfett kylling eller smør i en stor gryte.

Tilsett Urkraft kylling naturell og ca 2 liter vann (slik at det såvidt dekker alle grønnsakene) eventuelt supplere med mer Urkraft + vann.


La det trekke/koke til grønnsakene er møre.

Bruk en stavmikser og kjør alt til en glatt masse. Eventuelt kan du kjøre alt i en blender.

Smak til med mer smør, krydder og fløte.


Server med valgfritt tilbehør/topping eller nytes som den er.


FORSLAG TIL TOPPING


Sprøstekt bacon

Stekt sopp

Olivenolje, trøffelolje, hvitløksolje eller annen smaksatt olje

Fersk timian





Commentaires


bottom of page