top of page

Rask og næringsrik vietnamesisk pho med Superkraft

Oppdatert: 14. okt.


 
en skål med vietnamesisk pho

Drømmer du om en autentisk vietnamesisk pho, men har ikke tid til å koke kraft i timevis? Fortvil ikke! Med vår Superkraft av Angus - MED HAVSALT og nøye utvalgt kjøtt fra Ousdal gård kan du lage en næringsrik og velsmakende pho på rekordtid. I dette innlegget deler vi vår oppskrift på en rask, men autentisk versjon av den klassiske vietnamesiske suppen.


Hvorfor Ousdal gård?

Hos Superkraftmat er vi opptatt av å vite nøyaktig hvor råvarene våre kommer fra. Det er grunnen til at vi har valgt å bruke kjøtt fra Ousdal gård i denne oppskriften. Deres dedikasjon til dyrevelferd og bærekraftig landbruk gjenspeiler våre egne verdier og sikrer at du får et produkt av høyeste kvalitet.


Ingredienser (3 store porsjoner)

Til vietnamesiske pho suppen:

  • 50g Superkraft Angus - MED HAVSALT

  • 3 liter vann

  • 200 g brisket

  • 150 g ytrefilet

  • 1 stor løk, halvert

  • 1 stor bit ingefær (ca. 8 cm), delt i to på langs

  • 2 stjerneanis

  • 1 kanelstang

  • 2 kardemommefrø

  • 2 nellikspiker

  • 1 ss fisksaus (smak til)

  • 1 ss brunt sukker (smak til)


Til servering:

  • 300 g risnudler

  • 2 vårløk, finhakket

  • 1 kopp bønnespirer

  • 1 kopp friske urter (koriander, thai basilikum, mynte)

  • 1 lime, delt i båter

  • 1-2 røde chili, finhakket

  • Hoisinsaus og sriracha, etter smak


Fremgangsmåte

Forbered kjøttet:

  • Brisket: Gni brisketen inn med salt. Varm en stekepanne og brun brisketen på alle sider til den får en fin, gyllen skorpe.

  • Ytrefilet: Pakk den inn i plastfolie og legg den i fryseren i ca. 1 time. Dette gjør det enklere å skjære den i tynne skiver senere.

  • Rist løk og ingefær i en tørr gryte til de får en gyllen farge. Tilsett stjerneanis, kanel, kardemomme og nellikspiker, og rist i ytterligere 30 sekunder til krydderne dufter.

  • Tilsett vann og 50g med Superkraft: Angus - MED HAVSALT i gryten. Rør godt til pulveret er helt oppløst.

  • Legg den brune brisketen i gryten og la det småkoke i 3 timer. Fjern kjøttet og sil av kraften.

  • Tilsett fisksaus og palmesukker i kraften, og smak til.

  • Mens kraften koker, ta ut ytrefileten fra fryseren og skjær den i så tynne skiver som mulig.

  • Kok risnudlene etter anvisning på pakken.

  • Fordel nudlene i fire dype suppeboller. Legg på den kokte brisketen og de rå skivene av ytrefilet.

  • Hell kokende kraft over nudlene og kjøttet. De tynne skivene av ytrefilet vil koke umiddelbart i den varme kraften.

  • Pynt med vårløk, bønnespirer, friske urter, limebåter og chili. Server med hoisinsaus og sriracha på siden.


Vår Superkraft Angus - MED HAVSALT gir deg all smaken og næringen fra langtidskokt kraft, men på en brøkdel av tiden. Dette gjør det mulig å nyte en autentisk pho selv på en travel hverdag.

Prøv denne oppskriften og del gjerne dine erfaringer med oss i kommentarfeltet under. Husk å tagge oss på Instagram med #SupekraftmatPho hvis du deler bilder av din versjon!


PS: Følg med på vår Instagram-konto for en spennende video som viser hele prosessen med å lage denne deilige pho-suppen!


Helsemessige fordeler:

Vår Superkraft Angus - MED HAVSALT er rik på kollagen, aminosyrer og mineraler som støtter fordøyelsen, leddene og immunforsvaret. Kombinert med næringsrike grønnsaker og urter gir denne pho-suppen en balansert og styrkende måltidsopplevelse.




113 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page