top of page

Våre samarbeidspartnere

Vår lidenskap: Vi trenger kraft i kostholdet vårt. Vi trenger disse byggeklossene som kraft gir kroppen, og som vi ikke får gjennom finskårne filètstykker og buljongterninger i butikken.

Hovelsrud Gård

Hovelsrud Gård på Helgøya - midt i Mjøsa

Vi henter skrog, føtter og innmat fra Hovelsrudkylling, og er veldig stolte og glade for dette samarbeidet. På Hovelsrud gård vet vi at kyllingene hatt hatt et godt liv. Kyllingene får leve lenger og vokse i sitt eget tempo. God plass, naturlig lys og masse uteplass, økologisk mat og aktivitet gir kyllingene et lykkelig liv — det gjør både smaken bedre og gir en gunstig fettsyresammensetning.

Ousdal Gård

Ousdal Gård på Nes på Hedmarken

Vi henter kraftbein og innmat av kalv fra Ousdal sine økologiske og 100% gressfôra Telemarksfe. Med respekt for det gamle og kunnskap om det nye driver Ousdal Debio-godkjent økologisk produksjon etter regenerative prinsipper på 1.300 mål med korn, 200 mål med gras og 40 ammekyr. Disse dyra beiter rett utenfor der vi bor, og dette er dyr som virkelig lever drømmelivet!

Homlagarden Hardanger

Homlagarden i Hardanger

Vi henter kyllingføtter fra Homlagarden. På Homlagarden lever kyllinghaner og høner harmonisk sammen, og hønene blir naturlig befruktet. Eggene blir klekt i Homlagardens eget klekkeri og kyllingene får en økologisk oppvekst fra første dag. Fuglene vokser i et naturlig tempo, langt saktere enn konvensjonell kylling, og utvikler en sterk og frisk beinstruktur med god muskulatur og friske indre organer. De beveger seg raskt, har god fjørdrakt, og trivest ute på beite.

Piltingsrud Gard

Piltingsrud gard i Valdres

Kraftbein av Aberdeen Angus fra Piltingsrud. Aberdeen Angus er en rase som tåler grasfôring godt. De er også fantastiske beitere, så gras, urter, busk og kratt går ned på høykant. De tar seg fram over alt og har en aktiv hverdag i hele beitesesongen, som holdes så lang som mulig. Når høsten kommer og graset ikke er like næringsrikt lenger, tilleggsfôrer de med gras ute. Dette er 100% gressfora og økologisk storfe av ypperste kvalitet!

Horgen Gård

Horgen Gård 

Vi henter kraftbein av Aberdeen Angus fra Horgen gård som ligger i Nes kommune i Viken. Gården drives økologisk og etter regenerative prinsipper, med et helhetlig og målrettet beitesystem. For viderekomne kalles det holistic planned grazing, og er en del av styringsystemet Holistic Management, utviklet av Savory Institute, og brukt helt og delvis av en rekke bønder internasjonalt. Felles for dem er at de deler en idé om at gården skal gi mer enn den tar. 100% gressfora og økologisk storfe av ypperste kvalitet!

Stensaasen Reinsdyrslakteri

Stensaasen reinsdyrslakteri på Røros

Vi henter kraftbein og innmat av reinsdyr, kraftbein av elg og hjort fra Stensaas Reinsdyrslakteri på Røros. Ren mat fra fjellet. Beiteområdene preges av vennlige, åpne fjell hvor reinen trives, store skoger der elgen holder til og glitrende blå fjellvann hvor ørreten vaker i lyse sommerkvelder. Dyrene går på beite i de reneste naturområdene som finnes, og vi garanterer at de er fri for medikamenter og kunstig fôring.

bottom of page