top of page

Siv Hauge

Gründer og daglig leder

Matinteressen min har vært der så lenge jeg kan huske. Som liten jente satt jeg klistret til TV-skjermen når Ingrid Espelid Hovig var på med sitt Fjernsynskjøkken. 

Interessen for mat som medisin ble vekket da jeg fikk helseproblemer og måtte ta en titt på hvorfor. Da jeg begynte å dykke ned i kostholdslitteratur skjønte jeg at jeg hadde mye å lære. Jeg  bestemte meg da for å studere ernæring. Det stod mellom klinisk ernæringsfysiolog eller et studie i naturopati og ernæringsterapi.  Det var et enkelt valg etter å ha nøye vurdert pensumet til de to studiene. To ulike måter å se på mat og mennesket på. Jeg valgte den helhetlige tilnærmingen.

 

Jeg ble også etterhvert mer og mer opptatt av hvordan maten vår blir produsert, og at kvaliteten på maten er mye viktigere enn mange fagfolk innen ernæring har hatt fokus på. Matvalgene vi tar hver dag har stor betydning for oss som skal spise den, for dyra og plantene vi  spiser, og for moder jord. Ren mat uten kjemiske stoffer burde være for alle!

Hilsen Siv

Kraft i kopp gir kraft i kropp!

Vi trenger disse byggeklossene som kraft gir kroppen, og som vi ikke får gjennom finskårne filètstykker og buljongterninger i butikken. 

100%

Økologisk eller vilt

Superkraftmat produseres utelukkende på økologiske eller ville råvarer

100%

Naturlig

Superkraften er helt fri for tilsetningstoffer. Den inneholder kun ekte og naturlige råvarer.

En kopp med Urkraft

100%

eller pengene tilbake!

Fornøyd

Ildsjelen og gründeren bak Superkraften

Min bakgrunn er som naturopat og ernæringsterapeut, og min kjepphest har lenge vært å løfte frem kraftmat laget på økologiske norske råvarer, fra norske bønder som driver på lag med naturen, med fokus på dyrevelferd. Min kunnskap om ernæring, min elsk på god mat og mitt engasjement for moder jord er drivkraften bak Superkraften og produktene som spinner ut fra den.​​​

Siv Hauge - matentusiast og kraftmisjonær

Siv Hauge med en kopp urkraft
bottom of page