top of page

Vietnamesisk PHO suppe på 30 minutter

Oppdatert: for 3 døgn siden

Den tradisjonelle vietnamesiske nudelsuppen PHO har i generasjoner vært selve hjertet i vietnamesisk matkultur. Denne næringsrike suppen kokes vanligvis i 12-24 timer for å trekke ut all smak og næring fra bein og kjøtt. Med vår nye PHO FUSION kan du nå lage vietnamesisk PHO suppe hjemme på bare 30 minutter.


 
Produktbildet av PHO - FUSION

Hva er PHO?

PHO er tradisjonelt en vietnamesisk nudelsuppe hvor hjertet er en dyp og kompleks kraft laget ved å simre bein, kjøtt og grønnsaker sammen med aromatiske kryddere som stjerneanis, kanel, nellik og ingefær i mange timer.


Vår versjon er en spennende fusjon hvor vi kombinerer vår langtidskokte kraft fra frilandsgris med en nøye utvalgt krydderblanding som gir den samme fantastiske smaksopplevelsen - bare på en helt ny måte. Vi har eksperimentert masse på kjøkkenet for å finne den perfekte balansen, og resultatet ble faktisk så bra at vi måtte dele det med dere!




Rask og enkel PHO oppskrift (4 porsjoner)

Du trenger:

  • 5 spiseskjeer PHO FUSION

  • 1 stor løk

  • 4 hvitløksfedd

  • 4 cm fersk ingefær

  • 300g risnudler

  • 400g strimlet svinekjøtt fra frilandsgris (kan byttes med kylling eller storfe)

  • 2 spiseskjeer Superfett av svin

  • 2 teskjeer PHO FUSION (til kjøttet)


Tilbehør:

  • Vårløk, finhakket

  • Fersk koriander

  • Fersk chili

  • Lime

  • Fiskesaus



Slik lager du vietnamesisk PHO suppe:

  1. Stek løk, hvitløk og ingefær i en tørr panne på høy varme til de har fått en litt svidd overflate

    (Valgfritt, kan lages med kun PHO FUSION også)

  2. Tilsett PHO FUSION og varm sammen med grønnsakene i ca. 30 sekunder

  3. Hell på 1,5 - 2 liter vann og la småkoke i 10 minutter

  4. Sil av grønnsakene og smak til med lime og fiskesaus


Tilberedning av kjøttet:

  1. Stek strimlet kjøtt i Superfett av svin (eller annet rent animalsk fett)

  2. Tilsett 2 teskjeer PHO FUSION og stek ferdig


Servering av PHO suppen:

  1. Kok risnudlene etter anvisning på pakken

  2. Fordel nudlene i dype suppeboller

  3. Legg på det stekte kjøttet

  4. Hell over den varme PHO-kraften

  5. Topp med vårløk, koriander og chili

  6. Server med limebåter og fiskesaus


Tips for perfekt PHO suppe

  • Bruk romtemperert kjøtt for jevnere steking

  • Ikke overkok nudlene - de skal være "al dente"

  • La gjestene selv justere med lime og fiskesaus



PHO FUSION gjør det enkelt å lage autentisk vietnamesisk nudelsuppe hjemme. Du får all den gode smaken og næringen fra langtidskokt kraft, uten timene på kjøkkenet.



Del din versjon av PHO suppe med oss på Instagram! Bruk gjerne #superkraftmat eller #phofusion så vi kan se din mesterverk.

174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page