top of page

Vietnamesisk PHO suppe på 30 minutter

Oppdatert: 30. nov. 2024

Den tradisjonelle vietnamesiske nudelsuppen PHO har i generasjoner vært selve hjertet i vietnamesisk matkultur. Denne næringsrike suppen kokes vanligvis i 12-24 timer for å trekke ut all smak og næring fra bein og kjøtt. Med vår nye PHO FUSION kan du nå lage vietnamesisk PHO suppe hjemme på bare 30 minutter.


Produktbildet av PHO - FUSION

Hva er PHO?

PHO er tradisjonelt en vietnamesisk nudelsuppe hvor hjertet er en dyp og kompleks kraft laget ved å simre bein, kjøtt og grønnsaker sammen med aromatiske kryddere som stjerneanis, kanel, nellik og ingefær i mange timer.


Vår versjon er en spennende fusjon hvor vi kombinerer vår langtidskokte kraft fra frilandsgris med en nøye utvalgt krydderblanding som gir den samme fantastiske smaksopplevelsen - bare på en helt ny måte. Vi har eksperimentert masse på kjøkkenet for å finne den perfekte balansen, og resultatet ble faktisk så bra at vi måtte dele det med dere!




Rask og enkel PHO oppskrift (4 porsjoner)

Du trenger:

  • 5 spiseskjeer PHO FUSION

  • 1 stor løk

  • 4 hvitløksfedd

  • 4 cm fersk ingefær

  • 300g risnudler

  • 400g strimlet svinekjøtt fra frilandsgris (kan byttes med kylling eller storfe)

  • 2 spiseskjeer Superfett av svin

  • 2 teskjeer PHO FUSION (til kjøttet)


Tilbehør:

  • Vårløk, finhakket

  • Fersk koriander

  • Fersk chili

  • Lime

  • Fiskesaus


ree

Slik lager du vietnamesisk PHO suppe:

  1. Stek løk, hvitløk og ingefær i en tørr panne på høy varme til de har fått en litt svidd overflate

    (Valgfritt, kan lages med kun PHO FUSION også)

  2. Tilsett PHO FUSION og varm sammen med grønnsakene i ca. 30 sekunder

  3. Hell på 1,5 - 2 liter vann og la småkoke i 10 minutter

  4. Sil av grønnsakene og smak til med lime og fiskesaus


Tilberedning av kjøttet:

  1. Stek strimlet kjøtt i Superfett av svin (eller annet rent animalsk fett)

  2. Tilsett 2 teskjeer PHO FUSION og stek ferdig


Servering av PHO suppen:

  1. Kok risnudlene etter anvisning på pakken

  2. Fordel nudlene i dype suppeboller

  3. Legg på det stekte kjøttet

  4. Hell over den varme PHO-kraften

  5. Topp med vårløk, koriander og chili

  6. Server med limebåter og fiskesaus


Tips for perfekt PHO suppe

  • Bruk romtemperert kjøtt for jevnere steking

  • Ikke overkok nudlene - de skal være "al dente"

  • La gjestene selv justere med lime og fiskesaus



PHO FUSION gjør det enkelt å lage autentisk vietnamesisk nudelsuppe hjemme. Du får all den gode smaken og næringen fra langtidskokt kraft, uten timene på kjøkkenet.


Julebasisspakken: limited edition!
Kjøp nå

Del din versjon av PHO suppe med oss på Instagram! Bruk gjerne #superkraftmat eller #phofusion så vi kan se din mesterverk.

bottom of page