top of page

En lun og styrkende suppe laget på Urkraft, blomkål, pastinakk og sellerirot.

Oppdatert: 21. nov. 2023

Hei høst! Det er tid for nærende, varmende og styrkende supper!

Her er en oppskrift på en av mine favorittsupper laget på høstens grønnsaker og selvfølgelig Urkraft.



INGREDISENSER


2 stk blomkål

4 stk pastinakk

0.5 stk sellerirot

2 stk gul løk

1 fedd hvitløk

2 ss Superfett kylling eller smør

10 toppede ts Urkraft kylling naturell

2 liter vann

2 klyper kvernet pepper

1 ts malt muskatnøtt

1 dl fløte

Salt etter smak


SLIK GJØR DU DET


Skjær opp alle grønnsakene i ca. like store biter (i og med at alt skal kjøres med en stavmikser er det ikke nødvendig og finhakke grønnsakene). Fres grønnsakene med litt Superfett kylling eller smør i en stor gryte.

Tilsett Urkraft kylling naturell og ca 2 liter vann (slik at det såvidt dekker alle grønnsakene) eventuelt supplere med mer Urkraft + vann.


La det trekke/koke til grønnsakene er møre.

Bruk en stavmikser og kjør alt til en glatt masse. Eventuelt kan du kjøre alt i en blender.

Smak til med mer smør, krydder og fløte.


Server med valgfritt tilbehør/topping eller nytes som den er.


FORSLAG TIL TOPPING


Sprøstekt bacon

Stekt sopp

Olivenolje, trøffelolje, hvitløksolje eller annen smaksatt olje

Fersk timian





441 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page