top of page

Blogg


Asiatisk juleribbe med PHO FUSION
Julen er tiden for tradisjoner, men av og til kan det være spennende å utforske nye smaker samtidig som vi bevarer essensen av det vi elsker
6. des. 20243 min lesing


Vietnamesisk PHO suppe på 30 minutter
Den tradisjonelle vietnamesiske nudelsuppen PHO har i generasjoner vært selve hjertet i vietnamesisk matkultur. Denne næringsrike suppen...
27. nov. 20242 min lesing


Superkrefter på tur
Det norske turmatens tilstand er blitt et sørgelig skue. Hvorfor har ikke mer naturlige, uprosesserte og rene råvarer funnet sin plass...
30. okt. 20245 min lesing


Innovativ økologisk mat: Superkraftmat tar hjem BU-prisen
Superkraftmat hedres med Bedriftutviklerprisen 2024 for Innlandet. En anerkjennelse av vår reise innen økologisk matproduksjon og innovasjon
21. okt. 20246 min lesing


Innmatens skjulte superkrefter
Gjenoppdaget visdom: Innmat er mer enn bare mat - det er et naturapotek! Lær hvordan våre forfedres kosthold kan revolusjonere din helse.
16. juli 20244 min lesing


Spennende medisinsk matsopp - Lion's mane
Vi synes soppverden er utrolig spennende! Kulinarisk og ikke minst som medisin. Det er jo udiskutabelt at medisiner fra sopp har hatt...
23. mars 20243 min lesing


Klassisk fransk løksuppe med Superkraft
Er du klar for en av mine absolutte favorittsupper? La meg introdusere deg for den klassiske franske løksuppen - en ekte gourmet middag...
24. okt. 20233 min lesing


Hjemmelaget leverpostei av reinsdyrlever og Superkraft
Ekte hjemmelaget leverpostei er veldig lett å lage. Ikke tar det lang tid heller. Sett av 20 minutter til å mikse sammen ingrediensene,...
13. okt. 20232 min lesing


Hvor mye salt er egentlig farlig?
Saltets betydning for livet Salt er viktig for livet og likevel så kontroversielt. Salt er liv eller død. Ingen dyr eller planter,...
12. okt. 20234 min lesing


Sopp er topp
Jeg er soppgal. Om ikke det er det, så burde det bli en egen diagnose. Når sommeren bikker over i høst og disse skattene popper opp av...
11. okt. 20233 min lesing


Innmat - naturens ultimate multivitamin!
Skrevet av Siv Hauge Naturopat og ernæringsterapeut NAN Gründer av Superkraftmat AS Løper munnen din i vann når du tenker på innmat?...
29. sep. 20233 min lesing


Blir du med i gjengen?
Mat er mer enn noe som skal gjøre oss mette, ernære oss og gi oss nytelse og glede. Mat er følelser, matsikkerhet, beredskap, politikk,...
28. sep. 20233 min lesing


Reinsdyrgryte med Superkraft
Det er høst i lufta og tid for varmende og nærende gryter og supper. Høsten er også tid for viltkjøtt, og ikke minst selvsanket sopp....
13. sep. 20232 min lesing


Kraftfaste - gjenvinning, reparasjon og vedlikehold
Å gi tarmen ro og hvile ved å ta noen dager med faste innimellom kan være veldig lurt. Vi har blitt en krevende og masete arbeidsgiver...
9. juli 20238 min lesing


Boeuf Bourguignon ala gryte i ovn - En fransk klassiker med Superkraft
Boeuf Bourguignon! Vår oppskrift kombinerer tradisjonell fransk matlaging med næringsrik Superkraft for en uimotståelig smaksopplevelse.
2. juni 20234 min lesing


Magevennlig frokostsuppe med Urkraft
Jeg vil dele en superenkel oppskrift på en suppe med Urkraft. Jeg har trøblete fordøyelse og styrer unna gluten, meieriprodukter og...
2. juni 20231 min lesing


Quinoa med Urkraft
Quinoa kan brukes på samme måte som couscous, ris eller pasta. Denne er også god som en base i en salat. Her har en av våre kunder delt...
2. juni 20231 min lesing


Kremet kikertsuppe med Urkraft av hjort
Her har en av våre kunder delt sin oppskrift på en rask og næringsrik kyllingsuppe med oss. Du kan bruke alle typene med kyllingkraft,...
2. juni 20231 min lesing


Kyllingsuppe med Urkraft av kylling
Her har en av våre kunder delt sin oppskrift på en rask og næringsrik kyllingsuppe med oss. Du kan bruke alle typene med kyllingkraft,...
2. juni 20231 min lesing


Verdens enkleste saus med Urkraft av kylling
En god saus hever enhver rett, men en skikkelig god saus er tidkrevende og komplisert å lage. Trodde du! Her har du en superenkel og...
2. juni 20231 min lesing
bottom of page